Zero Waste Uitdaging: bijeenkomst en prijsuitreiking

C21

Vorige dinsdag vond het enige echte Zero Waste Koffiemoment plaats. Er was jammer genoeg geen enkele dag dat iedereen er bij kon zijn, dus heb ik de eerste dag gekozen die praktisch haalbaar bleek.Tijdens de bijeenkomst werd er niet alleen druk gediscussieerd over voordelen en moeilijkheden van Zero Waste levensstijl, maar werd ook een werd ook een prijs(je) uitgereikt aan de deelnemer die zich het creatiefst toonde tijdens de uitdaging. Nog eens proficiat aan Saskia en Maarten! Persoonlijk vond ik dat alle deelnemers héél gelijk opgingen, maar uiteindelijk was er maar budget voor een prijs (pragmatisch zeg!). Een keuze moest gemaakt worden, en die viel op het sympathiekste koppel van de uitdaging. Ook de andere deelnemers wil ik enorm bedanken voor hun deelname. Jullie waren allemaal fantastisch! Iedereen vindt onderaan ook enkele foto’s van de bijeenkomst.

Lezers kunnen alle bijdragen van de deelnemers vinden op de wiki, die momenteel voor iedereen is opengesteld (lezen, niet aanpassen). Ook voor de deelnemers blijft hij toegankelijk. Zo kunnen ze ook in de toekomst ideeën en bedenkingen onderling blijven delen.

Het aller-, allerlaatste artikel rond de uitdaging zal eind deze week worden gepubliceerd. Het gaat om een chronologisch overzicht van alle fasen en artikels van de uitdaging, van de aankondiging tot en met de prijsuitreiking. Zo heeft het nageslacht ook iets om zich mee bezig te houden.

Zoals gepland zal de Zero Waste Uitdaging in de toekomst opnieuw herhaald worden. Omwille van praktische redenen (examens, puh) zal hier enige tijd tussen zitten. De 2de editie staat voorlopig gepland voor het najaar van 2014. Indien iemand geïnteresseerd zou zijn om hier met mij rond samen te werken (brainstormen, ondersteuning, beheer wiki, begeleiden deelnemers, …), kan je mij altijd contacteren via deze blog of via zerowaste@outlook.be.

 


Nu de uitdaging is afgelopen gaat de C21-blog natuurlijk verder met het publiceren van artikels rond andere thema’s. Jullie vinden de laatste nieuwtjes en artikels ook steeds terug op de Facebookpagina van de blog. Nog niet helemaal mee met de Zero Waste Uitdaging? Je vindt hier meer informatie. In de overzichten van week 1, week 2, week 3, en week 4 kan je meer lezen over de inspanningen van de deelnemers.

 

Advertenties
Getagged , ,

One thought on “Zero Waste Uitdaging: bijeenkomst en prijsuitreiking

  1. […] Zero Waste Uitdaging: bijeenkomst en prijsuitreiking […]

Reacties zijn gesloten.

Advertenties