De blog

Alle artikels worden onderverdeeld in twee grote thema’s, ‘ecologie’ en ‘ethiek’. Onderwerpen die hier van afwijken worden onderverdeeld bij het thema ‘andere‘. Deze thema’s staan gelijk aan de categorieën die aan elk artikel worden toegewezen. De tags bij elk artikel specifiëren het onderwerp verder, en vergemakkelijken zoeken in het archief.

Dit alles wordt gereflecteerd door het menu. Bij het openen van de blog kom je standaard terecht op de hoofdpagina, waar elk artikel automatisch verschijnt bij publicatie. Deze hoofdpagina kan je steeds bereiken door op de hoofdtitel (Consumenten in de 21ste eeuw) te klikken. De menu’s Mr. Ethicus, Ecologie, en Andere zijn automatisch gegenereerde pagina’s die alle artikels tonen die aan die specifieke categorie zijn toegewezen. Wanneer er geen artikels binnen die categorie op de blog aanwezig zijn, zal je een lege pagina zien. Dit zal zeker vlak na de lancering van de blog nog even het geval zijn. Een overzicht van categorieën en tags, en een archief, vind je onderaan elke pagina.

Daarnaast zullen na verloop van tijd een aantal menu’s worden aangemaakt met vaste pagina’s. Hierop zal je bepaalde documenten en hulpmiddelen en andere informatie kunnen terugvinden. Over de blog is uiteraard zo’n pagina, maar er zijn ook andere. Onder ‘Paperassen‘ vind je verschillende documenten en voorbeeldmails waar in de artikels naar wordt verwezen. Die kan je zelf gebruiken of afdrukken.

Logo C21

Het C21-logo van de blog, een afkorting van ‘De Consument in de 21ste Eeuw’.

De blog wordt aangevuld door een Facebookpagina. Hierop verschijnen updates wanneer een nieuw artikel wordt gepubliceerd, maar zal ik ook kleinere berichten plaatsen die niet per se een plaats op de blog zullen krijgen. Ik denk dan aan krantenartikels, citaten, filmpjes of afbeeldingen die met de thema’s van de blog te maken hebben die ik met iedereen (ook jij daar!) wil delen. Ten slotte kan je je opgeven via e-mail om updates te ontvangen. Gebruik daarvoor de ‘Volg de blog’-functie onderaan elke pagina.

Advertenties

12 thoughts on “De blog

Reacties zijn gesloten.

Advertenties